BLIV FRIVILLIG I TUBORG ØLBODER
(alderkrav: min. 18 år)

I forbindelse med Roskilde Festival 2023 driver vi 6 Tuborg ølboder fordelt over hele campingområdet og skal bruge et stort antal frivillige. Barerne drives for Roskilde Festival med Tuborg som primær leverandør. Vi har rigtig mange gengangere af frivillige fra de tidligere år, men vi har også plads til dig/jer og I kan sagtens være flere der så får vagter sammen.

I bund og grund handler det om at være med til at sørge for en skide sjov stemning i boderne.. og sammen med de andre 130.000 deltagere.. have det fedeste Roskilde ever!

Du behøver ikke barerfaring, men når vi planlægger 9 dage med et stort antal frivillige hvis opgave er at sikre kolde øl, er det vigtigt at alle overholder deres aftaler og derfor er det et absolut no-go ikke at møde til sine vagter.. til gengæld gør vi alt for at det skal være skide skægt og fedt at være med, så masser af plads til at feste i lange baner og her må man gerne møde med lidt ondt i håret, men man skal selvfølgelig være frisk nok til at udføre sine opgaver!

Det skal der til:

  • 32 timer fordelt på 3 vagter mellem lørdag d. 24. juni til søndag d. 3. juli
  • heraf typisk 1 vagt under ‘hoved’ musik-dagene (fra onsdag-lørdag)

Opgaven er at sælge ØL og sprut til de 130.000 andre der også er kommet for at have den fedeste fede fest. Folk er altid i fantastisk godt humør.. og der bliver spredt så meget kærlighed at verden er et bedre sted at være (ihvertfald i Roskilde i den uge).

Som tak for hjælpen, tilbyder vi:

  • Billet til festivalen (samtlige dage 24. juni til d. 1. juli)
  • Morgenmadsbrunchagtigtnoget alle dage!
  • Fede tider og hyggeligt samvær med en masse super skønne dejlige mennesker
  • Nogenlunde rene toiletter 😉
  • Egen fadølsbar (til billigere penge)
  • adgang til Volunteers Village med billig øl, sprut, kaffe, mad, massage og egne koncerter og DJ’s i warm-up dagene
  • gratis adgang til medarbejdercamp (mere ro i nattetimerne, varme bade og rene toiletter)


Når du er endelig tilmeldt som frivillig i Tuborg Ølboder får du tilsendt praktiske informationer der er specifikke for boderne direkte i din indbakke.

I tillæg kan du hente ‘Værd at vide’ – Frivilligudgaven, hvor du kan læse om det at være frivillig (og gæst) og ikke mindst alle de muligheder og goder der er standard for alle frivillige på festivallen.
– bemærk at nedenstående er fra 2019 så forbehold for ændringer indtil dette års udgave bliver frigivet.