BLIV FRIVILLIG I TUBORG ØLBODER
Alderskrav: min. 18 år ved festival start
Sprogkrav: Dansk eller Engelsk

I forbindelse med Roskilde Festival 2023 driver vi 6 Tuborg ølboder fordelt over hele campingområdet og skal bruge et stort antal frivillige. Barerne drives for Roskilde Festival med Tuborg som primær leverandør. Vi har rigtig mange gengangere af frivillige fra de tidligere år, men vi har også plads til dig/jer og I kan sagtens være flere der får vagter sammen.

I bund og grund handler det om at være med til at sørge for en skide sjov stemning i boderne.. og sammen med de øvrige 130.000 deltagere.. have det fedeste Roskilde ever!

Du behøver ikke have barerfaring, men når vi planlægger 9 dage med et stort antal frivillige hvis opgave er at sikre kolde øl, er det vigtigt at alle overholder deres aftaler og derfor er det et absolut no-go ikke at møde til sine vagter.. til gengæld gør vi alt for at det skal være skide skægt og fedt at være med, så masser af plads til at feste i lange baner og her må man gerne møde med lidt ondt i håret, men man skal selvfølgelig være frisk nok til at udføre sine opgaver!

Det skal der til:

 • 32 timer fordelt på 3 vagter mellem lørdag d. 24. juni til søndag d. 2. juli
 • heraf typisk kun 1 vagt under ‘hoved’ musik-dagene (fra onsdag-lørdag)
  – der tages naturligvis hensyn hvis der er en koncert du bare MÅ se (aka vi fikser! hvis du skulle få tildelt en vagt på samme tidspunkt som din ønskekoncert(er)
  – og er der dage du ikke kan grundet studentergilde, Moster Oda’s årlige pubcrawl eller whatever er det selvfølgelig også helt okay.. bare husk at informere os snarest muligt, så vi kan planlægge derefter..

Opgaven er at sælge ØL og sprut til de 130.000 andre der også er kommet for at have den fedeste fede fest. Folk er altid i fantastisk godt humør.. og der bliver spredt så meget kærlighed at verden er et bedre sted at være (ihvertfald i Roskilde i den uge).

Som tak for hjælpen, tilbyder vi:

 • Fuld billet/armbånd til festivalen (samtlige dage 24. juni til d. 2. juli)
 • 4 madbilletter som du kan bruge når du har lyst i alle festivalens madboder
 • Fede tider og hyggeligt samvær med en masse super skønne dejlige mennesker
 • Vores egne rene toiletter
 • Vores egen fadølsbar (til billigere penge)
 • Adgang til Volunteers Village med billig øl, sprut, kaffe, mad, massage og egne koncerter og DJ’s (også i alle warm-up dagene)
 • Adgang til Volunteer Hubs fordelt over hele området.. relax områder med fri kaffe, te, saftevand, varme bade, toiletter m.m.
 • Gratis adgang til medarbejdercamp (mere ro i nattetimerne, varme bade og rene toiletter)


Når du er endelig tilmeldt som frivillig i Tuborg Ølboder får du tilsendt praktiske informationer der er specifikke for boderne direkte i din indbakke.

I tillæg kan du hente ‘Værd at vide’ – Frivilligudgaven, hvor du kan læse om det at være frivillig (og gæst) og ikke mindst alle de muligheder og goder der er standard for alle frivillige på festivallen.
– bemærk at nedenstående er fra 2022 så forbehold for ændringer indtil dette års udgave bliver frigivet.